Vorige slide
Volgende slide

Over Ad Leijten Transport B.V.

Ad Leijten is op 01-05-1990 een eenmanszaak gestart om met een bakwagen verschillende goederen te transporteren binnen de Benelux. Na een aantal jaren is er verder uitgebreid in het containertransport en is dit onze hoofdactiviteit geworden.

Centraal gevestigd op industrieterrein Hazeldonk te Breda

Sinds 2002 is Ad Leijten Transport gevestigd op Industrieterrein Hazeldonk te Breda. In 2004 betrokken we hier een eigen bedrijfspand met parkeerterrein. Na enkele jaren van stabiele groei ontstond de behoefte aan meer ruimte en besloten ons te vestigen op een groter terrein op de huidige locatie langs de E19-A16. Voor het onderhoud van het wagenpark beschikt Ad Leijten Transport over een eigen werkplaats.

Ad Leijten Transport streeft voor de komende jaren naar een gestage groei in het containervervoer. Door korte lijnen en een servicegerichte aanpak blijven we onze klanten ontzorgen.

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid

Ad Leijten Transport voert haar werkzaamheden uit binnen de regels van veiligheid en wetgeving. In 2015 hebben we het KEURMERK van Transport en Logistiek Nederland (TLN) behaald, dit om de kwaliteit te waarborgen. Al onze medewerkers worden regelmatig geschoold om te voldoen aan onze kwaliteitseisen. Daarnaast maakt Ad Leijten Transport voor ADR-transporten gebruik van een externe veiligheidsadviseur.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO

Ad Leijten Transport vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk, waarbij aandacht is voor duurzame groei, mens, gezondheid en milieu. We voeren dit door in ons bedrijf en voldoen aan de gestelde eisen in het reglement voor het Keurmerk Transport&Logistiek. Het wagenpark bestaat voornamelijk uit Euro-6 trucks welke aan de hoogste milieunormen voldoen. Door de inzet van diverse LZV-voertuigen wordt de CO2-uitstoot beperkt.

Ad Leijten Transport is een erkend leerbedrijf voor chauffeurs.