Vorige slide
Volgende slide

Gespecialiseerd in zeecontainertransport

Vanuit de zeehavens Rotterdam en Antwerpen vervoeren we containers naar verschillende bestemmingen in Nederland en België, met als kerngebied Breda en omgeving. Onze automatisering en kennis van de planning is er op gericht om snel te schakelen op aankomsttijden van schepen en beschikbaarheid van uw containers.

Containers afkoppelen

Op diverse laad- en losplaatsen heeft Ad Leijten Transport containers afgekoppeld staan. Deze kunnen, nadat ze geladen of gelost zijn, worden omgewisseld voor een volgende container. Deze extra service wordt geboden aan bedrijven met een constante stroom van containers of aan klanten die in de regio Breda zijn gevestigd. Dit voorkomt wachttijden bij het laden en lossen.

Modern wagenpark

Met een modern wagenpark zijn we in staat alle soorten zeecontainers op een veilige en milieubewuste wijze te vervoeren. Onze trucks zijn uitgerust voor stukgoed-ADR en voorzien van een GPS-volgsysteem zodat altijd te zien is waar de truck zich met uw lading bevind. LZV-voertuigen worden ingezet voor het efficiënt vervoeren van 20’ en 40’ft containers.

Gemotiveerde medewerkers

We staan klaar om uw lading op het juiste moment op de juiste plaats af te leveren. Hierbij zetten we voornamelijk eigen trucks in en maken gebruik van vaste charters. Middels korte lijnen van overleg en moderne automatisering is Ad Leijten Transport in staat U te ontzorgen bij het vervoer van zeecontainers.

Aanvullende transportdiensten

Naast containertransport biedt Ad Leijten Transport ook stukgoed- en geconditioneerd transport aan. Om deze transporten te verzorgen beschikken wij over enkele tautliners en koeltrailers.

Heeft u interesse in onze diensten?